Publicitate

03 mai 2023

Felicitări și condoleanțe

Două timbre poștale austriece în valoare de 1 euro fiecare, lansate pe 22 februarie 2023, nu sunt adecvate pentru toate ocaziile, dar sunt potrivite pentru cel puțin două dintre cele mai frecvente. Acestea au dimensiunea de 34,5 x 42 mm, dantelura în pieptene de 13½ unități și un tiraj de 360.000 exemplare fiecare, imprimate în coli de câte 50 de exemplare. Designul a fost realizat de Theresa Radlingmaier.
Primul timbru poștal afișează mesajul „Felicitări” și câteva flori. Această marcă poate fi o alegere inspirată pentru a trimite o scrisoare, o carte poștală sau o invitație către un eveniment special.
Cel de-al doilea timbru poștal afișează mesajul „În amintirea iubirii” și, ca element original, este ilustrată o pană neagră. Aceasta simbolizează legătura „simbolică dintre cer și pământ, divin și terestru”. Acest timbru poștal reprezintă „un semn de doliu, dar și de forță: un motiv simplu dar demn pentru a anunța un deces sau a trimite o scrisoare de condoleanțe” au subliniat cei de la administrația poștală austriacă în comunicatul de presă dat publicității înainte de lansarea emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate