Publicitate

10 mai 2023

50 de ani de la înfiițarea Complexului Mercasevilla

Mercasevilla este un complex de piață și centre de depozitare din Sevilla, Spania, specializat în vânzarea de produse alimentare, în special de carne și pește. Acesta este considerat cel mai important centru de comercializare a produselor alimentare din sudul Spaniei și servește o mare parte din regiunea Andaluzia.
Complexul Mercasevilla a fost înființat în anul 1973, iar de atunci a crescut și s-a dezvoltat semnificativ, ajungând să aibă o suprafață de peste 220.000 de metri pătrați. Aici sunt prezente peste 300 de companii și comercianți specializați în toate aspectele industriei alimentare, inclusiv procesarea, depozitarea și comercializarea produselor alimentare.
Mercasevilla este, de asemenea, un important centru de distribuție pentru produsele alimentare, care sunt livrate la restaurante, hoteluri și alte companii alimentare din întreaga regiune Andaluzia. Acesta joacă un rol important în economia locală și națională și a fost, de asemenea, un loc important pentru locuitorii din Sevilla pentru a achiziționa produse alimentare proaspete și de înaltă calitate.
Cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înființarea complexului, Poșta Spaniolă a pus în circulație pe data de 24 februarie 2023 un timbru (40,9 x 28,8 mm) cu valoarea nominală de 88 eurocenți. Tirajul a fost de 125.000 exemplare, iar emisiunea este însoțită și de un FDC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate