Publicitate

06 iunie 2023

Plic filatelic dedicat celei de-a 44-a ediții a Salonului Național „Mihai Eminescu”

Cu ocazia celei de-a 44-a ediții a Salonului Național „Mihai Eminescu”, care se va desfășura în sala de expoziții Constantin Brâncuși a Palatului Parlamentului, Asociația Filateliștilor din București - Gruparea Centenar 2018, în colaborare cu Societatea Numismatică Română - Gruparea Colecționarilor de Medalii și Insigne „Mihai Eminescu”, a creat și va pune la dispoziția celor interesați un plic filatelic dedicat acestui eveniment.
Plicul este ilustrat cu o frumoasă pictură semnată de Ecaterina Mihai și va avea o ștampilă ocazională aprobată de Federația Filatelică Română și omologată de C. N. Poșta Română, datată pe 7 iunie 2023.
Atenție, colecționarilor: tirajul plicurilor este limitat la 30 de exemplare, iar o bună parte dintre acestea vor fi distribuite de Mihai Costin! Pentru alte solicitări și detalii, îl puteți contacta pe Facebook, pe Șerban Drăgușanu.
Menționăm că Salonul va deschide porțile miercuri, 7 iunie 2023, la ora 15:00, și va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 și 16:00 până pe 30 iunie 2023.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate