Publicitate

06 iunie 2023

Când știința și lumea animală se întâlnesc

Oamenii de știință britanici au descoperit că terapia cu pisici poate fi considerată o știință autentică după ce au făcut un experiment cu o pisică pe nume Marta. S-a dovedit științific că aceasta a avut un câmp electromagnetic mai puternic decât un generator de curent de joasă frecvență folosit pentru tratamentul inflamației cronice.
În cadrul unui experiment clinic, într-un grup de oameni care a fost tratat cu ajutorul unei pisici s-au vindecat cu toții, în timp ce în celălalt grup, tratat cu un generator de curent de joasă frecvență, doar jumătate dintre bolnavi s-au vindecat.

Cercetările ulterioare au demonstrat că pisicile produc curent de joasă frecvență și contactul cu blana sau unghiile lor poate acționa asupra centrilor inflamați și poate ucide microbii. Pisicile pot fi folosite pentru a trata articulațiile și bolile ginecologice, prin simpla așezare pe burtă și mângâiere timp de aproximativ douăzeci de minute.
Torsul pisicilor și masajul lor cu unghiile pot avea efecte terapeutice, întărind oasele, îmbunătățind circulația cerebrală și stabilizând tensiunea arterială și ritmul cardiac.
Pisicile sunt capabile să schimbe energia cu energia umană și pot fi poziționate în funcție de boala tratată, iar terapia cu pisici poate determina absorbția vânătăilor interne și restabilirea schimburilor celulare.
Persoanele care iubesc pisicile au tendința să apeleze la serviciile medicale mai rar decât cei care le evită. Întrucât relația dintre o pisică și proprietarul său se bazează pe dragoste și încredere reciprocă, modul în care pisica este tratată poate avea un impact semnificativ asupra sănătății sale. De fapt, prea multă energie negativă acumulată de proprietarul său poate duce la probleme grave de sănătate pentru pisică, inclusiv moartea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate