Publicitate

16 martie 2023

Turismul deconectat

Călătoriile, vacanțele și escapadele sunt adesea considerate ca o oportunitate de a te deconecta de la rutina zilnică. Cu toate acestea, în zilele noastre, această deconectare s-a transformat într-o conexiune permanentă din cauza revoluției tehnologice. Este paradoxal că devine din ce în ce mai dificil să te deconectezi, deoarece ne îndepărtăm fizic, dar ne afundăm complet în telefoanele noastre mobile și în platformele online pe care acestea ni le oferă.
Totuși, este posibil să te deconectezi chiar și atunci când ești conectat. Vizitarea unor orașe necunoscute sau reîntâlnirea unora deja cunoscute, încercarea de vizita anumite restaurante, descoperirea de muzee sau monumente, toate acestea sunt posibile acum prin intermediul conexiunilor.
De asemenea, călătoria într-un loc pentru a te deconecta, pentru a uita de telefonul mobil și de e-mail, și pentru a petrece câteva zile departe de rutina zilnică, este o altă formă de turism compatibilă. În Spania, puteți să vă bucurați de agitația unui oraș mare sau să documentați o zi petrecută la plajă prin intermediul camerei de pe telefonul mobil, dar puteți și să vă așezați să citiți într-un sat din munți, fără alte ambiții decât aceea de a fi acolo. Conectarea pentru a te deconecta este posibilă în întreaga Spanie.
Pentru a reprezenta aceste posibilități, administrația poștală a Spaniei a lansat două timbre poștale pe 16 ianuarie 2023, care, ca și în fiecare an, reprezintă un aspect al turismului din această țară frumoasă. Primul timbru, cu valoarea nominală de 1,65 euro și un tiraj de 1.500.000 exemplare, arată o ilustrație a unui oraș monumental, cu o mână care ține un telefon mobil care capturează un cadru din peisaj. Cel de-al doilea timbru, cu valoarea nominală de 1,75 euro și un tiraj de doar 300.000 exemplare, arată o ilustrație a unui peisaj rural, cu un caiet în prim-plan în care cineva capturează ceea ce îi înconjoară prin desen. Dimensiunea timbrelor este de 35 x 24,5 mm, iar emisiunea a fost însoțită de un FDC și de o carte poștală ilustrată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate