Publicitate

12 noiembrie 2022

Omul Turtă dulce

Freamătul sărbătorilor de iarnă a început să cuprindă și programul de emisiuni poștale din acest an. Austria a pregătit pentru 2022 nu mai puțin de patru timbre care au fost sau urmează să fie puse în circulație în decursul lunii noiembrie. Unul dintre timbrele care ne va încânta privirea și sufletul, va fi dedicat omului de turtă dulce.
Figurile de turtă dulce decorate colorat sunt deosebit de populare. Un adevărat deliciu în perioada Crăciunului și sunt ușor de făcut.
Turta dulce se face de obicei cu miere și este foarte condimentată: nucșoara, ienibaharul, cuișoarele, scorțișoara și multe alte condimente oferă gustul tipic. Conține foarte puține grăsimi și, prin urmare, are o durată lungă de valabilitate.
Figurinele de Crăciun precum vedetele, oamenii de turtă dulce și brazii de Crăciun pot fi împodobite imaginativ cu glazură, nuci sau fructe confiate după coacere.
Macheta timbrului care ne va încânta sărbătorile arată o rețetă veche pentru un om de turtă dulce. Marca poștală, cu valoarea nominală de 1 euro, are dimensiunea de 32 x 39 mm și va fi pusă în circulație pe data de 25 noiembrie 2022. Kirsten Lubach a avut grijă de machetarea acestui timbru tipărit într-un tiraj de 2.240.000 exemplare, paginate în coli de câte 50 de timbre. Lansarea emisiuii va avea loc la Bleiburg, iar macheta ștampilei „prima zi” prezintă omul de turtă dulce încastrat pe un glob de Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate