Publicitate

30 octombrie 2022

Și Germania promovează Postcrossing-ul

Pe 6 octombrie 2022 a sosit rândul Germaniei de a promova Postcrossing-ul printr-o marcă poștală. Timbrul simbolic, cu valoarea nominală de 95 de euro cenți, a fost machetat de către Gretei Gröttrup.
Utilizatorii care se înregistrează pe platforma online cu același nume - Postcrossing - pot trimite cărți poștale reale altor membri selectați aleatoriu de sistem și, la rândul lor, le pot primi din cele mai diverse regiuni ale lumii. Pe lângă contactul cu oamenii, atracția constă în efectul surpriză atunci când îți deschizi căsuța poștală.

Până în prezent, s-au înregistrat peste 800 de mii de persoane din aproximativ 200 de țări și teritorii; au fost trimise peste 67 de milioane de cărți poștale. Uneori apar prietenii transfrontaliere și aproape toți participanții își măresc cunoștințele despre locuri necunoscute și obiceiuri străine. 

Update! La jumătatea lunii noiembrie (expediată pe data de 9 și ajunsă pe data de 19) am primit și eu, prin acest sistem, o vedere francată cu acest timbru. Sandy, îți mulțumesc încă odată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate