Publicitate

09 iulie 2022

Începe votarea publicului la PWO-EXPO 2022

Prima expoziție filatelică virtuală de site-uri web și rețele sociale PWO-EXPO 2022 își deschide sesiunea de votare a publicului vizitator la adresa https://pwoexpo2022.virtuafil.org/. Resursele on-line preferate înscrise în concurs vor putea fi votate între 10 iulie și 10 septembrie 2022.
Pentru a marca acest eveniment, Poșta Moldovei a pregătit o ștampilă poștală (anulare comemorativă specială), care va fi valabilă pe întreaga durată a expoziției (10 iulie - 10 septembrie). Ștampila poștală va fi disponibilă filateliștilor de la agenția MD-2000, din Piața Gării, nr. 3, Chișinău, Moldova.
Organizatorii aduc mulțumiri, și pe această cale, pentru. S.A. „Poșta Moldovei” pentru susținere, participare și cooperare la acest eveniment important.
Conform tradiției, IMPS a realizat și un mic număr de plicuri și timbre poștale personalizate cu conceptul grafic al expoziției din acest an.
Mult succes tuturor participanților! În acest an, din partea României suntem reprezentați de doi filateliști cu trei resurse înscrise în concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate