Publicitate

18 februarie 2023

„Avatar: Calea apei” pe mărcile poștale

Filmul „Avatar: Calea apei”, prezentat și în cinematografele românești, va fi sărbătorit pe 1 martie 2023 cu șase timbre din Noua Zeelandă, țară în care au fost înregistrate scenele.
Noua poveste a filmului, plasată la mai bine de un deceniu după evenimentele din prima parte, redă povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi bântuie, bătăliile pe care le duc pentru a supraviețui și tragediile pe care le îndură. Combină tehnologia specializată cu locații curate pentru a duce publicul și mai adânc în lumea extraterestră a Pandorei – ceea ce a fost cândva Pământul. Este deja în cinematografe.
Încă de la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Noua Zeelandă a promovat această serie filatelică, oferind doritorilor posibilitatea de a efectua precomenzi. Machetată de Chris Jones emisiunea este compusă din șase timbre, paginate în coli de câte douăzeci mărci poștale: două cu nominalul de 1,70 dolari locali, iar celelalte având nominalele de 3,00, 3,80, 4,30 și 4,50 dolari. (Surse: Gizmodo și Vaccari News)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate