Publicitate

21 februarie 2023

Anul iepurelui în filatelia maghiară

Pentru a zecea oară, Posta Maghiară emite un bloc filatelic (120 x 70 mm) folosind motive din horoscopul chinezesc. Această ediție este dedicată perioadei care a început pe 22 ianuarie 2023 și care se întinde până la 9 februarie 2024, adică Anul iepurelui asociat cu elementul Apă. Douăzeci de mii de exemplare ale noii emisiuni de timbre (compusă din două mărci cu valoarea nominală de 500 de forinți și dimensiunile de 40 x 25 mm) concepute de Krisztina Maros sunt disponibile începând cu 16 ianuarie 2023.
Potrivit legendei, cele douăsprezece semne din astrologia chineză au primit numele atunci când Buddha a chemat toate animalele regatului său, dar doar douăsprezece au apărut. Buddha a numit un an după fiecare dintre aceste animale, iar oamenii moștenesc „trăsăturile de personalitate” ale animalului în funcție de anul nașterii lor.
Oamenii născuți sub semnul Iepurelui sunt pașnici, liniștiți și sensibili la lumea din jurul lor. Nu le plac riscurile sau situațiile neprevăzute și nu sunt în largul lor în medii competitive și agresive. Ei se străduiesc să creeze o atmosferă familiară și calmă în jurul lor. Sunt ființe sociale fermecătoare, elegante, amabile. Deschiderea, inima bună, imaginația și inteligența lor sunt capabile să transforme inamicii în prieteni. Ei nu sunt caracterizați de un comportament amenințător sau beligerant și sunt doar rareori încăpățânați. Când au probleme, au tendința de a ascunde problemele. În modul lor de viață securitatea este considerată importantă, evitând conflictele și complicațiile.
Se crede că în 2023, Anul Iepurelui, se va acorda o atenție mai mare culturii și va exista o mai mare sensibilitate față de frumos și iubire. În relațiile de familie, unele legături vor fi încărcate cu un nou dinamism în timp ce timpul altora va fi trecut și acestea nu vor mai fi continuate. Este de așteptat o perioadă excepțională de muncă sau de studiu. Merită să dedicați mai mult timp activităților de agrement și să le perfecționați, deoarece se pot obține beneficii din aceasta. Anul Iepurelui va fi urmat de Anul Dragonului în 2024. (Sursa: WOPA+)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate