Publicitate

05 aprilie 2023

Lucrul manual evidențiat pe mărcile poștale

În Danemarca, ca și în multe locuri din lume, se pune un accent clar pe durabilitate și o parte a acestei tendințe este celebrată în seria de timbre pusă în circulație, pe 2 ianuarie 2023, de către administrația poștală daneză. În această emisiune filatelică, cele cinci mărci poștale reprezintă sustenabilitatea sub formă de proiecte de bricolaj și articole lucrate manual.
Fiecare dintre cele cinci timbre evidențiază o formă populară de lucru manual realizat acasă, mergând de la clasice activități precum tricotatul, cusutul și croșetatul, până la opțiuni mai moderne, cum ar fi personalizarea și broderia manuală.
Principalul punct forte al articolelor realizate acasă este că, s-ar putea să nu fie perfecte și industriale, dar sunt personale, iar potențialele imperfecțiuni fac parte din farmecul lor.
Fiecare din cele cinci timbre autoadezive are valoare nominală de 36 coroane, iar macheta este semnată de artista Ella Clausen. Ele au fost comercializate în carnete de câte două serii complete. (Sursa: Nordfrim)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate