Publicitate

27 mai 2022

Una dintre cele mai frumoase destinații de vară

Grecia a deschis sezonul vacanțelor din acest an fără restricții legate de pandemia care ne-a ținut în frâu în ultimii doi ani. Mykonos este propunerea de azi pentru vacanța din acest an, fiind una dintre cele mai frumoase destinații de vară din Grecia care vă oferă un sejur minunat!
Insula Mykonos este situată în sud-estul mării Egee și face parte din lanțul insulelor Ciclade. Capitala insulei este orașul Mykonos.
Morile de vânt, casele văruite în alb, cerul albastru și plaje pline de turiști este o descriere generică pentru aproape orice insulă grecească, însă în Mykonos ele au un farmec aparte. Aici modernismul se contopește cu mitologia. Legenda spune că insula a luat naștere după ce apa a fost atinsă de Hercule și Poseidon în timp ce încercau să îi distrugă pe Giganții care se războiau cu Zeus. Este o insulă vie, plină de distracție și anual este vizitată de celebritați, fiind comparat deseori cu Ibiza sau Saint Tropez.
Dacă ajungeți cumva pe aceste meleaguri și vă aduceți aminte de recomandarea mea, mi-ar face o deosebită plăcere să primesc, în semn de mulțumiri, o vedere din partea voastră. Vă doresc de pe acum un concediu minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate