Publicitate

27 mai 2022

MândrIE maramureșeană 2022

În perioada 24-26 iunie 2022 va avea loc cea de a VIII-a ediție a evenimentului „MândrIE maramureșeană”. Acesta organizat de un grup de tineri, dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic. 

Ediția din acest an este despre bucurIE, despre trei zile în care sunteți invitați să vă bucurați de cele mai frumoase amintiri ce au în centru tradițiile și frumusețea straielor din Maramureș. Vor fi trei zile magice în care momentele de muzică se vor împleti armonios cu șezători, ateliere pentru copii și nu numai, expoziții foto și de caricaturi, o nouă ediție a târgului „Făurit cu MăiestrIE” și multe alte surprize.

Va fi așadar un eveniment dedicat bucurIEi, veselIEi, recunoștinței, dar și celebrării minunatului nostru port popular, creat cu atâta migală în fiecare dintre cele patru țări ale Maramureșului. 

Locația de vis a celor trei zile va fi și anul acesta Muzeul Satului din Baia Mare (str. Dealul Florilor nr. 1), ținut de vis în care îi veți putea vedea și auzi pe Teodora Dănțăușa (vineri, 24 iunie, începând de la ora 17:30), Alexandra Ungureanu, Frații Chindriș și Anda Horob (vineri, 24 iunie, începând cu ora 18:00), Paul Ananie (vineri, 24 iunie, începând cu ora 19:00), Oana Font (vineri, 24 iunie, începând cu ora 19:30), Subcarpați (sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 19:30), Grupul Iza, Radu Nechifor, Adrian Naidin și mulți alți invitați supriză.

Biletele se pot achiziționa on-line de pe site-ul ove.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate