Publicitate

22 ianuarie 2023

Anul iepurelui

Iepurele completează o serie dintr-un total de douăsprezece semne zodiacale chinezești emise în fiecare an de către administrația poștală din Liechtenstein ca timbre speciale sub forma unei siluete în filigran. Și de această dată, foaia de suvenir include patru tibre identice în roșu, simbolul chinezesc al fericirii.
Pe 22 ianuarie 2023, Anul Nou Chinezesc deschide „Anul iepurelui”, care durează până la 9 februarie 2024. În horoscopul Orientului Îndepărtat, această creatură este un simbol al vitezei, agilității și fertilității. Despre oamenii născuți sub semnul Iepurelui se spune că sunt deosebit de iubitori de pace. Potrivit astrologilor, ei tind să evite conflictele și situațiile dificile.
Datorită naturii lor prietenoase, totuși, sunt o companie bună și știu să facă tot ce este mai bun din ei înșiși. Cu toate acestea, iepurilor i se atribuie un anumit pesimism: ei sunt conservatori și nesiguri și neclintiți față de schimbare, explică astrologii.
Foaia de suvenir în sine, emisă pe data de 14 noiembrie 2022, este și ea tăiată în formă de animalul respectiv. Aceasta a fost îmbogățită cu ștanțare în folie în aur. Cele patru timbre speciale (46 x 48 mm), cu valoarea nominală de 230 centime elvețiene, sunt detașabile individual și autoadezive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate