Publicitate

18 decembrie 2022

Până și animalele pădurii așteaptă Crăciunul

Există nenumărate tradiții și ritualuri în preajma Crăciunului. Timbrele emise de Elveția pe 8 decembrie 2022 ne atrag atenția asupra numeroaselor pregătiri pentru ziua cea mare și ne surprind cu umor.
Iarna pădurea este asemeni unui stup - plin de activitate: iepurele are un pom de Crăciun minunat și iese cu viteză din pădure cu o sanie, căprioarele mândre s-au încurcat în luminile calduroase ale zânelor, iar șoricelul încearcă să ducă intactă acasă scrisoarea de Crăciun. Modelele au fost produse ca parte a unui concurs, iar angajații Swiss Post au avut ocazia să-și voteze preferatele.
Pentru mulți oameni, numeroasele pregătiri obișnuite și prețuite pentru sezonul festiv includ scrierea de felicitări personale de Crăciun și, desigur, trimiterea de cadouri. Cu aceste trei modele cu valori nominale de 90, 110 și 180 de centimi, există acum o modalitate deosebit de frumoasă de a face acest lucru. Emisiunea, machetată de Sarah von Rickenbach, este completată de trei felicitări și două plicuri speciale (Betleem și Wienacht-Tobel). Timbrele au fost paginate în foi de câte 10 mărci însoțite de autocolante care pot înfrumuseța corespondența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate