Publicitate

17 septembrie 2024

O călătorie în lumi fascinante și povești nespuse

De la începuturile jocurilor video, când tehnologia consta doar în câteva puncte colorate mișcându-se încet pe un fundal întunecat, creativitatea umană a transformat lumea jocurilor mult dincolo de ceea ce putem vedea pe ecran. Astăzi conferim vizualului înțeles și le atribuim povești - chiar și acelora cu puțină narațiune - așa că nu e de mirare că o cultură bogată în povești, precum cea a Aotearoa-ului, a avut întotdeauna un impact semnificativ în acest mediu.
Jocurile dezvoltate în Noua Zeelandă acoperă o gamă largă, de la bestseller-uri multimilionare la câștigători ai celor mai importante premii internaționale din domeniul jocurilor. O serie de mărci poștale, lansate pe 6 martie 2024, prezintă o varietate diversă de astfel de succese comerciale și critice.
Seria Bloons a combinat întotdeauna acțiunea frenetică a maimuțelor cu un game-play rapid și strategic. „Bloons TD 6”, prezent pe timbrul cu valoarea nominală de 2 dolari, demonstrează că dezvoltatorul Ninja Kiwi și-a câștigat un loc meritat în panteonul dezvoltatorilor din Noua Zeelandă.
În „Depth”, realizat de Digital Confectioners, puteți să vă căutați norocul în apele întunecate ca un vânător de comori sau ca un vânător literal al rechinilor. Acest joc este reprezentat pe un timbru cu valoarea nominală de 2 dolari.
„Misterioșii locuitori ai orașului și lumini stranii” vă așteaptă în jocul de pescuit de succes „Dredge” de la Black Salt Games, redat pe o marcă poștală cu valoarea nominală de 3,30 dolari. Jucătorii preiau rolul unui căpitan care trebuie să pescuiască pentru a-și câștiga existența.
Mini Metro, dezvoltat de Dinosaur Polo Club din Wellington, vă provoacă să desenați rețele colorate de metrou în peste douăzeci de orașe reale. Acest simulator de design de metrou, nominalizat la premiile BAFTA, este prezent pe timbrul cu valoarea nominală de 4,60 dolari.
Peste 150 de milioane de oameni au descărcat seria „Into the Dead” de la PikPok. Ultimul joc din serie, „În Miezul Morții 2”, prezent pe un timbru cu valoarea nominală de 5,30 dolari, oferă o cursă frenetică împotriva cronometrului, în care jucătorii controlează un personaj care încearcă să ajungă la familia sa în mijlocul unui apocalips zombi terifiant.
Așadar, fie că vă jucați pentru a vă relaxa în autobuz sau vă conectați la PC-ul dvs., jocurile video oferă o modalitate de relaxare, de socializare, de explorare și de pătrundere în lumi mai ciudate și mai vaste decât a noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate