Publicitate

18 iulie 2023

Timbre inovatoare realizate din sticle de plastic reciclat

Când vine vorba de timbre, crearea de către serviciile poștale a ceva unic și inovativ este una dintre cele mai interesante lucruri pentru mulți colecționari. Nu există nicio îndoială că timbrul pe care îl prezentăm astăzi este atât unic, cât și inovator.
Acesta vine dintr-o țară care este celebră pentru multe lucruri, dar inovația nu este primul cuvânt care îți vine în minte. Orașul Vatican a emis acest timbru în celebrarea Deceniului ONU pentru Restaurarea Ecosistemelor și este cu adevărat impresionant.
Timbrul a fost realizat în întregime din șiraguri de poliester fabricate din sticle de plastic reciclate. Pentru producția a 45.000 de timbre au fost reciclate 4.000 de sticle de plastic în șiraguri de poliester, iar fiecare timbru a fost realizat folosind mai mult de 75 de metri de poliester.
Timbrul înfățișează o sămânță în pământ, care poate crește și prospera datorită luminii aurii a soarelui, pentru a susține concentrarea pe restaurarea ecosistemelor. Acesta este primul timbru dintr-o serie despre restaurarea ecosistemelor emisă de către Vatican.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate