Publicitate

21 iulie 2021

Concursul verii

Vă mai place să citiți? Pentru pasionații de lectură (carte tipărită) m-am gândit să realizez un concurs. Ce aveți de făcut? Foarte simplu! În această vară, începând de acum și până la sfârșitul lunii septembrie 2021, cei care doresc să câștige cartea „Căpitan la cincisprezece ani” de Jules Verne, ediția 1993, apărută la editura Octopodium din București îmi vor trimite o vedere pe adresa Pop Alexandru, OP1, CP23Ext, Baia Mare, 430211, Maramureș, România, în care să menționeze adresa și faptul că doresc să participe la concursul verii. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 9 octombrie (pentru a fi timp suficient să ajungă vederile expediate pe data de 30 septembrie). Trebuie să menționez faptul că premiul oferit nu este o carte nouă, ea a fost lecturată și a stat în bibliotecă ceva ani însă se află într-o stare bună: nu are pagini rupte, nu este îndoită ci doar filele ușor îngălbenite de trecerea timpului. Menționez acest lucru pentru a se ști pentru ce se concurează.

Dacă ideea unui astfel de concurs este agreată și pe viitor voi mai oferi alte titluri. În funcție de părerea voastră există posibilitatea de a organiza acest concurs aproape lunar. Aștept să-mi scrieți în acest sens. Mult succes tuturor!

UPDATE! În urma extragerii la sorți, din cele 13 vederi primite, a fost aleasă câștigătoare ilustrata sosită din Iași de la Anisia Achiței. Felicitări! Premiul v-a fost expediat astăzi prin poștă. Vă rog să notificați primirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate