Publicitate

03 august 2023

O incursiune în universul mării

În intervalul 11 august - 2 septembrie 2023, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (situat în Piața Ovidiu nr. 12) găzduiește o expoziție deosebită dedicată filateliei și cartofiliei sub titlul „Marina”. Evenimentul este organizat cu pasiune de către Asociația Filateliștilor Tomis Constanța.
Deschiderea expoziției va avea loc în data de vineri, 11 august, la ora 17:00, într-un vernisaj special. Cu acest prilej, va fi prezentat și numărul 7 (137) al revistei „Magazin de filatelie, cartofilie și numismatică”. Invitații și participanții vor avea oportunitatea de a explora fascinația filateliei într-un cadru cultural aparte.
Expoziția poate fi vizitată pe etajul I al muzeului și este deschisă pentru publicul larg în intervalul orar 10:00 - 18:00, de miercuri până duminică. Intrarea este liberă și oferă oportunitatea vizitatorilor să exploreze cu atenție această expoziție tematică.
Deci, dacă planurile voastre pentru concediu în acest an vă duc pe litoralul Mării Negre, în Constanța, nu ezitați să alocați timp pentru o incursiune în lumea fascinantă a filateliei și a artei cartofile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate