Publicitate

27 iulie 2019

Expoziția „LITERATURA PENTRU COLECȚIONARI” și Simpozionul Național de Cartofilie

Asociația Filateliștilor, Maximafiliștilor și Cartofiliștilor din Republica Moldova organizează la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău (str. Kogălniceanu, nr. 82), în  perioada 03 - 20.09.2019, Expoziția „LITERATURA PENTRU COLECȚIONARI”, la care vor fi prezentate lucrări din  toate domeniile de colecționare, precum filatelia, cartofilia, numismatica, medalistica, bonistica, filumenia, erinofilia, insignofilia, labologia, scriphofilia etc. editate/publicate începând  cu anul 2005. 
Expoziția se va desfășura în conformitate cu reglementările FIP și ale Regulamentului elaborat de către Comitetul de Organizare a Expoziției și care a fost adus la cunoștința doritorilor din timp
Dat fiind rolul important al literaturii în informarea colecționarilor, organizatorii consideră Expoziția un  impuls  în  promovarea tuturor domeniilor de colecționare și, în special,  de încurajare a cercetării din domeniile profesate.
Vernisajul Expoziției va avea loc marți, 03.09.2019, la ora 15. În aceiași zi și în aceiași locație se va desfășura și Simpozionul Național de Cartofilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate