Publicitate

joi, 14 noiembrie 2019

Crăciun 2019

Dintr-un comunicat de presă postat pe site-ul Romfilatelia am aflat că mâine, vineri, 15 noiembrie 2019, va fi pusă în circulație emisiunea de mărci poștale „Crăciun 2019”.
Pe cele două timbre ale emisiunii de mărci poștale, ambele cu valoarea nominală de 1,70 lei, sunt ilustrate imagini din manuscrisul Imnul Acatist al Maicii Domnului din colecția Bibliotecii Academiei Române, reprezentând miniaturile „Nașterea Domnului” și „Steaua Magilor”.
Din același manuscris s-au reprodus miniaturile „Adorația Magilor” pe plicul „Prima zi” al emisiunii, precum și „Fecioara cu Pruncul” pe colița dantelată a emisiunii, cu valoarea nominală de 28,50 lei.
Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 367 de exemplare și este echipat cu blocul special al emisiunii (conținând două timbre + coliță nedantelată), cu elemente grafice cu folio aur, precum și plicul „prima zi” având ștampila „prima zi” aplicată în clar, în folio aur, ambele produse fiind numerotate de la 001 la 367.
Produsul special, cu timbru de argint, reunește într-o prezentare originală un bloc filatelic de colecție (conținând două timbre nedantelate), realizat în tiraj limitat de 319 exemplare, replica modelată în argint a mărcii poștale care ilustrează miniatura Nașterea Domnului și Certificatul de Autenticitate eliberat de Monetăria Statului, înseriate de la 001 la 319).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu