Publicitate

12 februarie 2018

Regulamentul Expoziției Filatelice Interjudețene NATURA 2018, Ediţia a XXXIX-a

1. Expoziţia NATURA 2018, marchează Luna Plantării Arborilor ce începe pe data de 15 martie.

2. Expoziţia  este organizată de: Asociaţia Filatelică Timişoara în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş şi Direcţia Silvică Timiş, în perioada 15-20 martie 2018, la Casa Armatei în Timişoara.

3. Expozitia NATURA 2018 este deschisă participarii expozanţilor români şi străini şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile Regulamentului de Organizare a Expoziţiilor Filatelice din România şi în conformitate cu prezentul Regulament.

4. Participarea este deschisă filateliştilor din asociaţiile sau grupările afiliate FFR, cu exponate de tematică natură, faună şi floră, protecţia mediului.

5. Expoziţia va fi organizată pe următoarele clase:

            5.1. Clasa în afara concursului - exponate ale membrilor juriului;

            5.2. Clase de competiţie - maturi şi tineret cuprinzând exponate tematice, cu întreguri poştale, de maximafilie şi cartofilie, exponate open şi un panou şi literatură.

6. Participarea la expoziţie este gratuită. Cheltuielile poştale vor fi suportate de participant la trimitere şi de organizatori la returnare.

7. Numărul minim de feţe de panou admise în competiţie este de 5 la maturi şi 3 la tineret (15 foi A4 pe panou).

8. Cererile de participare vor fi trimise până în data de 28 februarie 2018 pe adresa: Asociaţia Filatelicã Timişoara, CP 204, OP 1 Timişoara sau pe mail la adresa mariusvasilem@yahoo.com.

9. Exponatele vor fi trimise pe aceeaşi adresă până în data de 10 martie 2018.

10. Foile de expunere, introduse în plicuri, grupate pe panouri, vor fi protejate în folii de plastic. Fiecare foaie va avea înscris pe verso numele colecţionarului. Exponatele vor fi însoţite de un inventar.

11. Organizatorii vor returna exponatele până în data de 15 aprilie 2018 (data poştei).

12. Cu ocazia Expoziţiei se vor realiza: catalog, diplomă, întreguri poştale şi ştampile omologate. Toate materialele vor fi distribuite gratuit expozanţilor.

13. Juriul expoziţiei va fi alcătuit din 3 membri. Juriul va acorda distincţii în rang maxim de medalie de vermeil la maturi şi argint mare la tineret.

 Comitetul de Organizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate