Publicitate

03 februarie 2018

Februarie filatelic

Ne așteaptă o lună grea, plină de evenimente filatelice. Chiar dacă ea, în sine, are doar 28 de zile, Romfilatelia ne-a pregătit nu mai puțin de patru emisiuni filatelice (probabil câte una în fiecare săptămână). În afară de astea o să vă dăm (preluate din programul editorial al primului trimestru) nu știm nimic despre cum vor arăta și ce valori nominale vor avea (vor arăta de vă veți cruci când le veți vedea și vor costa de nu le veți putea lua). Uitându-mă, în schimb, în ograda vecinilor (că deja nu mai aștept să le moară capra că râvnesc la capra ei), am observat că deja (de ceva vreme) Poșta Moldovei a făcut deja publică imaginea timbrului de căpătâi „Europa 2018. Poduri” (frumos machetat, după părerea mea) care va fi pusă în circulație pe data de 08.02.2018 la Oficiile Poștale din Ungheni și Pohorniceni, Orhei, precum și o ștampilă poştală specială, bine realizată, dedicată „Sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice. Ediția a XXIII-a, Pyeongchang, Coreea de Sud”, care va fi aplicată în perioada 09-25.02.2018 de la Oficiul Poștal Chişinău (MD-2012).
În ceea ce privește evenimentele filatelice, până mâine, 04 februarie 2018, la Iulius Mall Suceava, se desfășoară Târgul Colecționarilor în organizarea BucovinArt. Asociația Filatelică București și-a propus pentru această lună să organizeze în fiecare duminică, între orele 7 și 14, câte un târg al colecționarilor, unul dintre ele (nu știu exact încă în ce dată) căpătând rangul de târg internațional (TIC). Gâlceava carto-flatelică - clubul de dezbateri numis-carto-filatelice se va ține la A.F. București în data de 22 februarie între orele 15 și 18.
În cazul în care aveți cunoștință și de alt eveniment filatelic pe care l-am scăpat, vă invit să lăsați un comentariu pentru aducere la cunoștință. Vă mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate