Publicitate

06 septembrie 2019

Licitațiile filatelice ale lunii septembrie

În perioada care urmează vor avea loc o serie de licitații filatelice unde amatorii au posibilitatea de a achiziționa piesele dorite de atâta vreme. La o parte dintre ele am găsit ofertate inclusiv piese de excepție din filatelia românească. Merită aruncată o privire peste oferta generoasă și cine știe cine își va găsi ceea ce-i lipsea din colecție.
Cea de a 5064-a ediție a licitației Michael Rogers propune nu mai puțin de 1207 oferte filatelice, 13 oferte de cartofilie și 29 de literatură. Licitația are loc în data de 8 Septembrie 2019.
Pe data de 14 Septembrie 2019 are loc licitația Karl Pfankuch & Co cu secțiunile de filatelie, cartofilie, numismatică și literatură. Personal mi-a atras atenția lotul cu numărul 1451 format din 3 ziare din perioada 1906/31 având un preț de pornire de 90 de euro.
Cea de a 130-a ediție a licitațiilor Grosvenor va avea loc pe 18 Septembrie. România este reprezentată cu o scrisoare par avion din 1948, recuperată din zborul în care aeronava a fost doborâtă și care s-a prăbușit în munții Taigetos pe data de 21 decembrie. Prețul de pornire al lotului 342 este de aproximativ 110 euro.
În perioada 20 - 21 Septembrie va avea loc cea de a 115-a ediție a licitațiilor organizate de casa Hellman. Doritorii vor putea achiziționa piese de calitate din domeniile filatelie, cartofilie, numisamtică, anticariat și literatură. Personal mi-a atras atenția lotul cu numărul 557 din secțiunea de cartofilie. La un preț de pornire de doar 20 de euro, gusturile nu se discută.
La cea de a 64-a ediție a AAK Phila GmbH care va avea loc pe data de 21 Septembrie, Casa de licitații Albert Kiel oferă mai multe loturi românești. Cea mai interesantă secțiune mi se pare cea legată de timbrele militare austrice de pe teriotoriul României. 
România este bogat ofertată la cea de a 25-a ediție Ulrich Felzmann care va avea loc 23 - 26 Septembrie. Am întâlnit și aici un lot cuprinzând timbre de campanie a poștei austro-ungare cu supratipar negru.
Pe 24 Septembrie are loc o nouă licitație a casei Stanley Gibbons. Sunt ofertate aproape 800 de piese filatelice.
În perioada 27-28 Septembrie va avea loc Postiljonen 226th Int. Stamp Auction. Oferta bogată de filatelie și cartofilie poate aduce satisfacție cumpărătorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate