Publicitate

05 mai 2018

Expoziții filatelice la Ocna Sibiului

Pe data de 20 iunie la Oficiul Poștal Ocna Sibiului  - cod 555600 vor fi disponibile două ștampile ocazionale realizate de către Asociația Filateliștilor Sibiu având ca tematică:
- Expoziție Filatelică - TERRA WIZ - 755 de ani de atestare documentară
și
- Expoziție Filatelică - 160 de ani de la inaugurarea oficială a Băilor Calde.
Rugăm organizatorii să roage pe cei de la oficiul poștal unde vor fi aplicate ștampilele să revadă prevederile instrucțiunii 103/2132/25.07.2006, unde este prevăzut, printre altele, și următoarea menționare: „Pe trimiterile ale căror timbre vor fi obliterate cu ștampila de zi omagială și care circulă în sistemul poștal, se aplică și ștampila de zi poștală, astfel încât impresiunea acesteia să nu se suprapună peste impresiunea ștampilei de zi omagiale.”
Pentru cine are posibilitatea, îl rog să-mi trimită câte o vedere cu ștampilele prezentate.

2 comentarii:

  1. Dar despre expozitia in sine ce se stie? Cand e exact,unde se tine, cine participa...Au organizatorii vreun website? Eu as incerca de ex. sa ma duc, foarte departe nu sunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată nu dețin decât un regulament de participare la expoziții. Știu că vernisajul expoziției va avea loc în data de 20 iunie 2018.
      În data de 23 iunie 2018 va avea loc un târg filatelic la restaurantul ”Simpatico” din incinta Lacurilor din stațiunea Ocna Sibiului (Litoralul Transilvaniei). Datele de contact ale Comitetului de Organzare sunt: neludejugan@yahoo.com sau nicusalade@yahoo.com de unde puteți afla informații suplimentare.
      Comitetul de organizare

      Ștergere

Publicitate

Persoane interesate