Publicitate

18 ianuarie 2018

Brăila, 650 de ani de atestare documentară

Dintr-un comunicat de presă transmis astăzi de către Romfilatelia aflăm că mâine, vineri 19 ianuarie 2018, societatea va pune în circulație emisiunea „Brăila, 650 de ani de atestare documentară” compusă din 5 timbre cu valorile nominale de: 2,20 lei (Ceasul baroc din centrul istoric), 3,50 lei (Catedrala „Nașterea Domnului”), 4 lei (Fântâna cinetică), 4,50 lei (Teatrul „Maria Filotti”) și 15 lei (Casa memorială „Panait Istrati”). Emisiunea de mărci poștale este completată de un set de 2 plicuri prima zi, iar ca forme de machetare au fost folosite coala de 32 de timbre, minicoala de 5 timbre+1 vinietă  și blocul special de 5 timbre diferite (în album filatelic), iar  ștampila prima zi a emisiunii se găsește în incinta Oficiului Poștal 1 Brăila, Str. Danubiului nr. 8.
Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 283 de exemplare și este echipat cu blocul emisiunii (conținând cinci timbre dantelate cu manșetă ilustrată), precum și setul de plicuri „prima zi” având  ștampila „prima zi” aplicată în clar cu folio, ambele produse fiind numerotate de la  001 la 283.
Emisiunea a fost realizată cu sprijinul documentar şi fotografic acordat  de către Primăria  municipiului   Brăila,   Muzeului   Brăilei   „Carol   I”, Asociaţiei Filatelice „Dunărea Brăila” şi fotografului George Avanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate