Publicitate

11 noiembrie 2023

Un an de pasiune la Biblioteca Județeană din Baia Mare

Pe 11 noiembrie 2022, istoria pasionaților de filatelie din Baia Mare a fost marcata de renașterea acestei mișcări, când un grup de entuziaști ai mărcilor poștale a redeschis cuferele cu istorie, redescoperind împreună frumusețea acestei pasiuni. Înființarea acestui cerc filatelic a fost inițiată de către profesorul dr. Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare, iar coordonarea activităților este gestionată voluntar de inginerul Leonard Alexandru Pop. Cercul desfășoară activități sub umbrela Secției Copii a Bibliotecii, având-o pe Corina Șpan drept îndrumător. Întâlnirile filateliștilor băimăreni au loc în fiecare vineri, începând cu ora 17:30, în sala Cenaclu.
Ședința de lucru desfășurată ieri a fost plină de emoție. Având în vedere apropierea aniversării primului an de existență a cercului filatelic, acest moment trebuia să fie sărbătorit într-un mod deosebit. Echipa de organizare, formată din Bianca Pop, Otto Keller și Leonard Alexandru Pop, a pregătit o surpriză dulce pentru colegi. După încheierea ședinței de schimb de idei, toți cei prezenți, indiferent de vârstă, au fost invitați să se bucure de un pahar de suc, un triunghi de pizza și o felie delicioasă de tort tematic, decorat cu un timbru și o lupă, accesorii esențiale pentru orice filatelist.
În încheiere, reiterăm urările noastre sincere de „La mulți ani!” pentru cercul filatelic al Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare. Ne dorim ca tot mai mulți entuziaști ai acestui minunat hobby să ni se alăture și să împărtășească bucuria filateliei alături de noi.

Un comentariu:

Publicitate

Persoane interesate