Publicitate

14 noiembrie 2023

Călătorie prin universul inimii

Elveția, 2023.

„Micul Prinț” este o poveste scrisă de Antoine de Saint-Exupéry și publicată în 1943. Povestea este considerată una dintre cele mai cunoscute și iubite opere ale literaturii franceze, fiind tradusă în peste 300 de limbi și vândută în peste 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Povestea începe cu un pilot de avion care aterizează forțat în deșertul Sahara și care își întâlnește apoi personajul principal, Micul Prinț.

Japonia, 2019.
Micul Prinț este un copil venit de pe o altă planetă, care călătorește prin univers și își întâlnește diferite personaje, printre care o floare, o vulpe și un om de afaceri. Fiecare întâlnire îi oferă Micului Prinț o învățătură prețioasă despre viață și relații.
Deși este considerată o carte pentru copii, „Micul Prinț” abordează teme profunde și universale, precum dragostea, prietenia, singurătatea, pierderea și importanța de a vedea lumea cu ochii inimii și nu doar cu cei ai minții. De-a lungul timpului, această poveste a inspirat mulți oameni și a devenit o operă de referință în literatura modernă.


 

Un comentariu:

Publicitate

Persoane interesate