Publicitate

23 aprilie 2019

Ziua Feroviarilor sărbătorită printr-o expoziție filatelică în Baia Mare

Plic ocazional realizat cu prilejul marcării Zilei Feroviarilor în 2019.
Ștampila aniversară a fost machetată de ing. Lorincz Tiberiu și va fi
aplicată astăzi, 23 aprilie 2019, pe coresponența expediată de la
Oficiul Poștal Adjud.
Ziua feroviarilor este sărborită în acest an și în Baia Mare. Dacă aveți drum prin Gara Baia Mare opriți-vă câteva clipe (așa, între două trenuri) pentru a admira o expoziție filatelică realizată de ing. Alexandru Leonard Pop (membru AFFR). Sunt expuse, în holul central (la parter, ieșirea spre pasajul de subteran de cale ferată), plicuri aniversare cu tematică feroviară. Expoziția este dedicată Zilei feroviarilor (23 aprilie) și poate fi vizitată până la jumătatea lunii mai.
Dacă sunteți cumva în trecere prin Adjud, faceți un drum și pe la Oficiul Poștal din localitate. Aici, complementar, pe corespondența expediată astăzi va fi aplicată și o ștampilă aniversară. Pentru cine are posibilitatea, îl rog să-mi trimită o vedere cu ștampila prezentată.
Asociația Filateliștilor Feroviari din România a realizat și un plic ocazional pentru a marca Ziua Feroviarilor, tema din acest an fiind linia sării Adjus - Palanca pe Valea Trotușului. În semiilustrația plicului este redată clădirea Stației Salina, după o fotografie realizată de către ing. Gabriel Mărgineanu (Iași). Plicul este oblitareat cu ștampila aniversară machetată de ing. Lorincz Tiberiu (Satu Mare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate