Publicitate

19 aprilie 2019

40 de ani de la nașterea actriței americane Kate Hudson

Kate Garry Hudson (n. 19 aprilie 1979) este o actriță americană, devenită celebră în 2001 după câștigarea premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul Almost Famous. După această performanță, ea a jucat în filme ce îi vor crește faima, precum How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), You, Me and Dupree (2006), Fool's Gold (2008), Bride Wars (2009) și The Reluctant Fundamentalist (2012).
Hudson s-a născut în Los Angeles, California, părinții ei fiind actrița laureată cu Oscar Goldie Hawn și Bill Hudson, un actor, comediant și muzician. Cu toate astea, aceștia au divorțat la 18 luni de la nașterea ei, iar ea și fratele ei mai mare, Oliver Hudson, au fost crescuți de actorul Kurt Russell, cu care Hawn va avea o relație din 1983. Astfel, cei doi îl consideră pe Russell a fi tatăl lor, chiar dacă Bill Hudson a încercat să-i contacteze de-a lungul anilor.
Actrița are rădăcini englezești și italienești din partea tatălui ei și rădăcini ungurești, evreiești, germane și olandeze din partea mamei ei. Ea a fost crescută în religia iudaică, din care făcea parte și bunica din partea mamei.
A absolvit de la liceul exclusivist Crossroads din Santa Monica în 1997. Deși a fost admisă la Universitatea din New York, a abandonat studiile pentru a-și urma cariera de actriță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Publicitate

Persoane interesate